Bijlesdocenten

Bijles geven is een van de leukste bijbanen. Jouw kennis overbrengen op anderen en zien hoe de studieresultaten stijgen dankzij jouw hulp. Bepaal zelf wanneer je werkt en wat je uurtarief is. De ideale baan voor (oud)docenten en gevorderde studenten.

Bijles geven? Geef je op!

Naast een overzicht van de beste huiswerkinstituten van Nederland heeft Huiswerkbegeleiding.nl nu ook een bijlesservice. Door je aan te melden als bijlesdocent, ben je beter vindbaar voor ouders en leerlingen die op zoek zijn naar bijles!

De kosten voor een bijlesadvertentie (maximaal 3 vakken) bedragen slechts 29 euro per halfjaar (inclusief btw). De betaling geschiedt via automatische incasso. Na een half jaar ontvang je de mogelijkheid om je vermelding te verlengen. De voorwaarden lees je hier.

 • Aanmelden als bijlesdocent

  • Betere vindbaarheid op internet
  • Vermelding van o.a. contactgegevens en tarieven
  • Opgave van meerdere bijlesvakken mogelijk (max. 3 vakken)
  •  Slechts € 29,- per half jaar (incl. btw)
    

Behoefte aan bijles

Naast studiebegeleiding door huiswerkinstituten, is er een enorme stijging in de behoefte aan bijles. Leerlingen willen hun achterstanden wegwerken, of hebben net dat ene steuntje in de rug nodig voor een of twee vakken. Bijvoorbeeld in de aanloop naar een repetitie, tentamen of examen. Tijdelijk bijles nemen vormt dan een uitkomst.

Volg ons ook op www.twitter.com/bijles
Volg ons ook op facebook
Ezelsbruggetje.nl